N.V.P Birotica & Papetarie isi incepe activitatea in anul 2015 din dorinta de a oferi clientilor si partenerilor produse de calitate la preturi cat mai avantajoase.

Astfel ne propunem sa sprijinim partenerii prin livrarea produselor de birotica si papetarie , cat sip a produselor de IT , curatenie si protocol, astfel clientul se poate concentra pe business-ul propriu, fara a mai fi nevoit sa achizitioneze aceste produse din mai multe parti.

Pe langa gamele de produse sus mentionate, ne ocupam si oferim clientilor si posibilitatea de a-si personaliza produsele cu propriul brand, astfel avand posibilitatea de a fi mult mai vizibili si cunoscuti.

In anul 2018, pe langa depozit, N.V.P Birotica & Papetarie deschide primul store, care vizeaza clientii finali, carora dorim sa le venim in sprijin prin consilierea si recomandarea produselor care li se potrivesc cel mai bine, atat pentru partea scolara cat si cea de birouri , totodata devenind mult mai cunoscuti si vizibili pe piata clujeana.

In anul 2020, inchiriem un al doilea depozit in vederea depozitarii primelor importuri sub brandul propriu, avand ca si target licitatiile publice organizate.

Misiunea si viziunea firmei este de a identifica necesitatea clientului si oferirea acestuia cele mai bune solutii in vederea desfasurarii activitatii la birou sau la scoala in cele mai bune conditii.